Repatrierea românilor decedaţi în străinătate

Nu putem transpune în cuvinte sentimentele de durere pe care dumnevoastră trebuie să le simţiţi în acest moment de grea încercare, dar vă putem oferi răspunsuri la întrebările ce se nasc după ce persoana dragă a decedat pe meleaguri străine, preîntâmpinând un proces anevoios, înfundat în birocraţie şi funcţionari publici.

Mergând alături de persoana dragă, pe ultimul său drum spre casă, este onoarea noastră, indiferent de locul unde a survenit decesul.

Suntem la fel de prompţi în operaţiunile de repatriere atât pentru companiile multinaţionale ai caror angajati lucreaza în străinătate, cât şi pentru orice român ce a emigrat

Colaborăm eficient, în baza relaţiilor de lungă durată, cu poliţia, biroul de emigrări, ambasadele şi consulatele româneşti, pentru a elimina piedicile şi eventualele întârzieri de orice natură.

Am oferit, cu onoare, serviciul de repatriere funerară familiei Cozma pentru aducerea în ţară a unuia dintre cei mai mari sportivi ce au purtat drapelul românesc: Marian Cozma.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți următorul articol care oferă consultanță de specialitate cu privire la repatrierea cetățenilor români ale căror decese au avut loc în străinătate pe pe ajutordeces.ro

repatrierea strainilor decedati in romania