Repatrierea străinilor decedaţi în România

Odata ce o persoana dragă s-a stins din viaţă ȋntr-o ţară străină, o grijă suplimentară se aşterne pe umerii familiei din cauza procedurilor ce trebuie parcurse si cu care dumneavoastră nu sunteți familiarizaţi, dar şi a dificultăţii de a comunica ȋntr-o limbă necunoscută.

Compania de servicii funerare Anthony oferă din anul 1992 servicii funerare complete, unul din aceste servicii funerare fiind repatrierea străinilor decedaţi între graniţele României către ţările de origine. Reputaţia şi profesionalismul nostru nu pot fi comparate datorită numărului mare de cazuri de repatriere în care am fost implicaţi, astfel dezvoltând legături durabile cu numeroase ambasade, consulate şi guverne străine.

Asigurăm obţinerea certificatului de deces internaţional, cât şi toate actele necesare pentru întocmirea unui paşaport mortuar, în baza căruia se poate efectua transportul liber la nivel internaţional, precum şi restul documentelor sau autorizaţiilor necesare pentru repatrierea persoanelor decedate.

Serviciul nostru de repatrieri funerare a fost tratat cu încrederea cuvenită de către familia regală pentru repatrierea Prinţului Mircea.

Pentru mai multe detalii vă invităm să citiţi un articol specializat despre repatrieri funerare din România pe ajutordeces.ro

repatrierea strainilor decedati in romania